ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Μπρουσκέλης | Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ (πρώην ΝΟΔΕ)

Η δήλωση υποψηφιότητας

Μπάμπης Μπρουσκέλης | Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ (πρώην ΝΟΔΕ)

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο favebook επέλεξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΠ Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 24ης Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικά η δήλωση Μπρουσκέλη:

Είχα τη τιμή και την ευθύνη να ηγηθω της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ν. Πιερίας τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης και τους συνεργάτες μου, που πορευτηκαμε μαζί στο δύσκολο αλλά ωραίο αυτό δρόμο.
Στη μνήμη μας και στις καρδιές μας είναι πάντα ο αείμνηστος αγωνιστής της παράταξης Γιάννης Κουρινιωτης. Το αγωνιστικό του φρόνημα αποτελεί για μας οδηγό.
Ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΠΙΕΡΙΑΣ (πρώην ΝΟΔΕ) στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021.
Σας καλώ να δώσετε δυναμικό παρόν στις εσωκομματικές εκλογές για να αποδείξουμε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζεται στην οργανωμένη βάση της και λειτουργεί με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες.
Είμαστε η κοινωνική πλειοψηφία που οδηγεί τη χώρα μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου υπό την αξία ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πάμε μαζί μπροστά…!!

Δείτε αναλυτικά: https://www.facebook.com/mpampis.mprouskelis/posts/3824390650996439

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας