ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλιμάκιo της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία την Παρασκευή 10/9 λόγω ΔΕΘ (Αναλυτικά το πρόγραμμα)

Με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την εναρκτήρια ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και Θράκης.

Κλιμάκιo της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία την Παρασκευή 10/9 λόγω ΔΕΘ (Αναλυτικά το πρόγραμμα)

Το πρόγραμμα των επισκέψεων περιλαμβάνει περισσότερες από 110 επισκέψεις σε εμβληματικά για κάθε περιοχή έργα, επιχειρήσεις με αναπτυξιακή δυναμική, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, δομές υγείας και πρόνοιας και εθελοντικές οργανώσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των επισκέψεων στις 16 Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στα κλιμάκια συμμετέχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας, 44 βουλευτές, 17 Γραμματείς και μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, 34 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Πιερία

Την Πιερία θα επισκεφτεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 που θα αποτελείται από τους:

Μαντά Περικλή (βουλευτή Μεσσηνίας), Κέλλα Χρήστο (βουλευτή Λάρισας και Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη (Γραμματέα Αγροτικών Φορέων ΝΔ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Πιερία:

Το πρόγραμμα αναλυτικά ανά Περιφέρεια

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα