ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ | Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για τα παραθαλάσσια “φιλέτα” της Καλλιθέας από την ΕΤΑΔ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ | Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για τα παραθαλάσσια "φιλέτα" της Καλλιθέας από την ΕΤΑΔ

Σε επιβεβαίωση των όσων δημοσίευσε, την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, το olympusmera.gr (δες ΕΔΩ) προχώρησε σήμερα η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε..

Με επίσημη απάντησή της στα ερωτήματα που θέσαμε για τα δύο οικόπεδα της Καλλιθέας στο Δήμο Κατερίνης, που είχαν βγει προς μακροχρόνια εκμίσθωση, αναφέρει ότι ακύρωσε τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία με πρόθεση να επαναπροκηρύξει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τους σχετικούς διαγωνισμούς.

Η απάντηση της ΕΤΑΔ αναλυτικά:

“Σε συνέχεια της προκήρυξης των σχετικών διαγωνισμών για την μακροχρόνια εκμίσθωση των με ΑΒΚ 338 και 339 ακινήτων στην παραλία Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης Πιερίας, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ακύρωσε τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία, ενώ πρόθεση της είναι να επαναπροκηρύξει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τους σχετικούς διαγωνισμούς.
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη λόγω επανασχεδιασμού της στρατηγικής αξιοποίησης των συγκεκριμένων ακινήτων”.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα έφερε πρώτο στη δημοσιότητα το olympusmera.gr (δες ΕΔΩ) και οι πρώτες αντιδράσεις από τη συνδιοίκηση Κουκοδήμου-Νταντάμη ήταν να δηλώσει άγνοια για το θέμα με τον κ. Νταντάμη να ζητά υπηρεσιακή ενημέρωση (δες ΕΔΩ)

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας