ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήριο Χατζηχριστοδούλου στον υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντά

Εκ μέρους του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά με την καθοριστική συμβολή του οποίου αναβαθμίζεται η δικτύωση του ίντερνετ στην περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου. 

Με δεδομένο ότι το Επιμελητήριο Πιερίας εγκατέστησε στην περιοχή ψηφιακό infokiosk με πληροφοριακό υλικό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής, η εγκατάσταση οπτικής ίνας που επεκτείνεται στο δήμο Δίου-Ολύμπου θα υποστηρίξει τη λειτουργία του προσφέροντας άμεση και ταχύτατη πληροφόρηση στους επισκέπτες του νομού μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεωργαντά που επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά απαντώντας στις ανάγκες και τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, με την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού του τόπου μας μέσα από τις κρίσιμες δομές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που εντάσσονται στις αρμοδιότητές του. 

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου ο δήμος Δίου-Ολύμπου και ευρύτερα η Πιερία αποκτά σύγχρονες υποδομές που απαιτούν οι νέες ψηφιακές συνθήκες και οι προκλήσεις της εποχής. 

Για το Δ.Σ του 

Επιμελητηρίου Πιερίας

ο πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου   

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα