ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολωνοί φοιτητές Κτηνιατρικής, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Κυνοκομείο Κατερίνης

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Δήμου Κατερίνης:

Διπλώματα παρακολούθησης μαθημάτων απονεμήθηκαν σε φοιτήτριες και φοιτητές Κτηνιατρικής από την Πολωνία, στο πλαίσιο δεκαπενθήμερου σεμιναρίου του προγράμματος «Erasmus +» που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη.

Τα διπλώματα απονεμήθηκαν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Κώστα Τσιουκάνη, ο οποίος, μιλώντας σε φοιτητές και καθηγητές, τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην περιοχή του Βιολογικού της ΔΕΥΑ Κατερίνης, εκεί δηλαδή όπου είναι εγκατεστημένο το Δημοτικό Κυνοκομείο.

Υπό την καθοδήγησή του οι φοιτητές περιηγήθηκαν τον χώρο και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου σε όλα τα θέματα και συγκεκριμένα για τις υποδομές, την τροφή, τους εμβολιασμούς και γενικότερα για την παρακολούθηση της διαβίωσης των αδέσποτων εκεί. Οι φοιτητές, μετά το πέρας της περιήγησης, εξέφρασαν τις θετικές τους εντυπώσεις με όλα όσα είδαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο δεδομένου ότι είχαν επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας σκυλιών αλλά, κατά την άποψή τους, το Κυνοκομείο Κατερίνης αποτελεί πρότυπο λειτουργίας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης ανέφερε: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στους χώρους του κυνοκομείου έναν όμιλο φοιτητών Κτηνιατρικής από την Πολωνία. Κατά την περιήγησή τους στους χώρους, με μεγάλη μας ικανοποίηση, ανέφεραν, ότι, το Δημοτικό μας Κυνοκομείο είναι πρότυπο λειτουργίας. Αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά είναι μια συνεχής και επιτυχημένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής υπό τον Δήμαρχό μας, Κώστα Κουκοδήμο».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα