ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιολογικός Κατερίνης | Νέες καταγγελίες Αναστασιάδη για ακατέργαστα λύματα στο Μαυρονέρι

Oπτικοακουστικό υλικό από το νέο σημείο όπου ανάμεικτα επεξεργασμένα και ανεπεξέργαστα λύματα “πέφτουν” στο ποτάμι

Με νέες καταγγελίες απαντά, στα περί επισκευής της βλάβης του βιολογικού καθαρισμού Κατερίνης, ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Θωμάς Αναστασιάδης. Δημοσιεύεται βίντεο όπου μέσω της κύριας απόληξης του βιολογικού Κατερίνης “πέφτουν” στο ποτάμι ανάμεικτα επεξεργασμένα και ανεπεξέργαστα λύματα.

Αναλυτικά η απάντηση Αναστασιάδη:

Ποιούς νομίζετε ότι κοροϊδεύετε επιτέλους κύριε Συμεωνίδη;

Ήμουν σίγουρος ότι η απάντηση περι «βλάβης» της ΔΕΥΑΚ για τα ανεπεξέργαστα λύμματα του βιολογικού που καταλήγουν στον ποταμό Αίσωνα, ήταν άλλη μια επικοινωνιακή άμυνα της διοίκησης. Έμενε απλά να το αποδείξω.

Σας παρουσιάζω λοιπόν ΣΗΜΕΡΙΝΟ, 12/5/2021 οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους. Μόλις 100 μέτρα παρακάτω από την bypass απόληξη που είχαμε καταγράψει, όπου σταμάτησαν την ροή, μετά την υποτιθέμενη επισκευή, εντοπίσαμε να φεύγουν ανάμεικτα επεξεργασμένα και ανεπεξέργαστα λύμματα από την κύρια απόληξη. Διαθέτω υλικό και από 9/5/2021 που δείχνει την διαρκή ανεπάρκεια. Μάλιστα, αν επισκεφθεί κάποιος τον χώρο, θα διαπιστώσει να ρέει πεντακάθαρο νερό στον ποταμό μέχρι το σημείο της κύριας απόληξης και από εκείνο το σημείο και μετά το νερό γίνεται λούνι!

Και ενώ γνωρίζει την αλήθεια ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, είχε το θράσος να κάνει ανάρτηση αναφερόμενος σε  «γατάκια» , «είστε άξιοι μόνο για μικροπολιτική», «θα σας πονέσει περισσότερο» και άλλα θλιβερά που ένας Αντιδήμαρχος δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί προσπαθώντας να διασκεδάσει εντυπώσεις στην ξεκάθαρη οικολογική ζημιά που συντελείται απο τον οργανισμό που διοικεί.

Για την ιστορία να θυμίσω:

1. 26/4/2021 δημοσιεύθηκε στον τύπο οπτικοακουστικό υλικό που παρουσίαζε το πρόβλημα.
2. 27/4/2021 εγχειρούμε τα στοιχεία στον  εισαγγελέα ενώ την ίδια ημέρα η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ απάντησε ότι όλα βαίνουν καλώς!!!!
3. Στις 7/5/2021 παρουσιάζω οπτικοακουστικό υλικό με το οποίο και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται το πρόβλημα. Την ίδια μέρα καταθέτω μηνυτήρια αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
4. Στις 8/5/2021 ανακοινώνει η ΔΕΥΑΚ ότι τελικά ήταν βλάβη και επισκευάστηκε.
5. Σήμερα, 12/5/2021 , βρισκόμαστε μάρτυρες μιας ακόμη κοροϊδίας.

Διδαχθείτε από τον στρατηγό Αρχία και την ιστορία της φράσης «ες αύριον τα σπουδαία»

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Υπεθυμίζεται ότι το θέμα αποκάλυψε το olympusmera.gr μέσω δημοσιευμάτων και του Δελτίου Ειδήσεων της Μ. Τρίτης 27/4 (δες ΕΔΩ):

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Σοκαριστικές εικόνες ! Ανεπεξέργαστα ( ; ) λύματα του βιολογικού πέφτουν στο Μαυρονέρι (βίντεο)

Βιολογικός Κατερίνης | Βλάβη ή…. ανευλαβής αδιαφορία; (νέες αποκλειστικές εικόνες)

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα