ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιαμπέρας | Και τα fake news έχουν τα όριά τους!

Σε ανακοίνωση προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, προχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας αναφορικά με τη “δήθεν” απόρριψη της προσφυγής του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για απευθείας αναθέσεις του δήμου Κατερίνης. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο κ. Τσιαμπέρας, ακόμη δεν έχει προσφύγει στην Αποκεντρωμένη καθώς εκκρεμεί έγγραφη ενημέρωση που έχει αιτηθεί από την τεχνική υπηρεσία. “Αφού δεν κατέθεσα ακόμη καμία προσφυγή δεν υπάρχει και καμμία απόρριψη” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιαμπέρας.

Η ανακοίνωση του Νίκου Τσιαμπέρα:

Χθες με ενημέρωσαν (διότι δεν παρακολουθώ τις φιλοδημαρχιακές μονταζιέρες) πως ορισμένα δήθεν sites και blogs, που η μόνη ειδησεογραφική τους δραστηριότητα αρχίζει και τελειώνει στην μονότονη αναπαραγωγή των δελτίων τύπου του δήμου, καθώς και σε λιβελλογραφήματα με στόχο ανθρώπους που ασκούν κριτική στη δημοτική αρχή, πως αναπαράγουν μία είδηση καθόλα ευφάνταστη.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως δήθεν εγώ προχώρησα σε προσφυγή προς την αποκεντρωμένη διοίκηση για τις απευθείας αναθέσεις, που όντως η δημοτική αρχή  έδωσε με χρηματικό ύψος 100.000 ευρώ έκαστη με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου 2020 και τάχα η προσφυγή μου απορρίφθηκε. Προφανώς ύστερα ξύπνησαν.

Kαταφανώς και δεν κατέθεσα προσφυγή στην Αποκεντρωμένη διοίκηση, διότι περιμένω ακόμη την τεχνική υπηρεσία του δήμου να μου απαντήσει στην αίτηση που πρωτοκόλλησα, προκειμένου να ενημερωθώ για τις καταστροφές που επικαλείται η υπηρεσία  σε πεζοδρόμια της πόλης,  όπου απαιτούνται 200.000 ευρώ για να αποκατασταθούν (τόσα ανέθεσαν).

Είναι φανερό λοιπόν, αφού δεν κατέθεσα ακόμη καμία προσφυγή δεν θα υπάρχει και καμία απόρριψη. Αδυνατώ να αντιληφθώ λοιπόν για ποιο λόγο πανηγυρίζουν οι γνωστοί, κατά άλλα, γυμνοσάλιαγκες του Δημάρχου  για την «αθωότητα» της δημοτικής αρχής.

Είναι λοιπόν πολύ λυπηρό το φαινόμενο να χρησιμοποιούνται ορισμένα ανώνυμα site, τα οποία μονίμως βρίσκονται σε εντεταλμένη αποστολή να επικαλούνται ως είδηση αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους.  

Τέλος εφόσον δεν μου απαντήσει η υπηρεσία κατά την προσφιλή της μέθοδο, θα προσφύγω ξανά στο εισαγγελέα, ώστε να λάβω τα απαιτούμενα στοιχεία στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων μου.

Υ/Γ1  Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι  σε fake news ορισμένων νεοεμφανιζόμενων φιλοδημαρχιακών site προπαγάνδας. Ειλικρινά υπάρχουν και ποιο τίμιοι τρόποι για να βγάζει κάποιος το ψωμί του.

Υ/Γ2 Καλώ όλους τους συνδημότες να μην δίνουν σημασία σε ότι γράφεται από τα εν΄ λόγω site, διότι είναι κάτι ανάλογο με τα πρόσφατα αυτοδιαγραμμένα φιλοδημαρχιακά ψευτοτρόλ. Δυστυχώς η κατρακύλα του ισογείου δεν έχει τέλος, ακόμα και τώρα που σας πήραν χαμπάρι και οι πέτρες.

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Νίκος Τσιαμπέρας

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα