ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίου-Ολύμπου | Ευχαριστήριο Φόλιου και Καλαϊτζή προς Μαυρίδου “για τη συνεχή αρωγή”

Ευχαριστήριο προς την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σ. Μαυρίδου απέστειλαν οι δύο αντιδήμρχοι από τη Δ.Ε. Δίου της διοίκησης Γερολιόλιου. “Για την συνεχή αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε θέματα καθαρισμού και συντήρησης αγροτικών υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Δίου”, όπως επισημαίνουν.

Αναλυτικά:

Ευχαριστήριο προς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου για την συνεχή αρωγή της Αντιπεριφέρειας στον καθαρισμό και συντήρηση αγροτικών υποδομών στη Δ.Ε. Δίου

Θερμές ευχαριστίες προς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου εκφράζουν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Δίου Αθανάσιος Καλαϊτζής και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δίου-Ολύμπου Διονύσιος Φόλιος, για την συνεχή αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε θέματα καθαρισμού και συντήρησης αγροτικών υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Δίου.

Πρόκειται μεταξύ άλλων και για σωστικές ενέργειες και εργασίες καθαρισμών σε στραγγιστικές τάφρους στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας. Το σύνολο των ενεργειών της Αντιπεριφέρειας συμβάλει έμπρακτα στην έγκαιρη «θωράκιση» των αγροτικών υποδομών σε όλη την έκταση του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα