ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκοδήμος για οικόπεδα Καλλιθέας | Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε οποιαδήποτε επένδυση

Ξεκάθαρη στάση υπέρ της διενέργειας του διαγωνισμού που έχει προκηρύξει η ΕΤΑΔ για τα δύο παραθαλάσσια οικόπεδα της Καλλιθέας και σε πλήρη αντίθεση με το τοπικό συμβούλιο έλαβε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος  κατά την πρωτολογία του στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης που έλαβε χώρα χθες μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή των βουλευτών, της αντιπεριφερειάρχη και θεσμικών φορέων του νομού. 

“Οχι άλλη καθυστέρηση στον τόπο” ανέφερε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Κατερίνης ενώ όπως υπογράμμισε, είναι “οξύμωρο και άκρως υποκριτικό” με τους ίδιους όρους να εκμισθώνει ο δήμος παραλιακά οικόπεδα και από την άλλη να αντιδούμε σε εκμίσθωση από το δημόσιο. 

Επίσης έκανε λόγο για “δικαιολογίες ότι δε μετρήθηκε καλά”  αναφερόμενος σε όσα ανέδειξε λίγο νωρίτερα ο Σάββας Χιονίδης σχετικά με το ότι η συγκεκριμένη έκταση εμφανίζεται πάνω από 50 στρέμματα οπότε δημιουργείται “παραθυράκι” για  αλλαγή στο χωροταξικό και στις χρήσεις γης.

Ο κ. Κουκοδήμος απευθύνθηκε και προς τον κ. Χιονίδη λέγοντας του ότι “δε γίνεται να αυτοκυρώνεται λέγοντας “ναι” στις ανεμογεννήτριες και “όχι” στην αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου”. 

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η διοίκηση του δήμου δεν έχει ούτε την αρμόδιοτητα αλλά ούτε και τη θέληση να σταματήσει τις διαδικασίες αξιοποίησης από την ΕΤΑΔ. 

Δε θα σταθούμε εμπόδιο σε οποιαδήπε επένδυση. Όχι άλλη καθυστέρηση σε κανένα ακίνητο” ανέφερε συγκεκριμένα. 

Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα