ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο (24/4) στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Αύριο (24/4) στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται τις επόμενες ώρες το κυβερνητικό ενδιαφέρον. Με περιοδείες υπουργών, αλλά και με την παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.


Μετά την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα περιοδεία πραγματοποιεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το εργοτάξιο Θέρμης – Γαλάτιστας.

Αύριο στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας. Το πρωί αναμένεται να παραβρεθεί στην τελετή παράδοσης 18 ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, δωρεά από την επιτροπή Ελλάδα 2021», όπου θα παραβρεθεί και η πρόεδρός της επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου παρουσία του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και των περιφερειαρχών Απόστολου Τζιτζικώστα και Χρήστου Μέτιου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη εργασίας με βασικό θέμα τις οδικές συνδέσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας