ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ Κατερίνης για τα οικόπεδα της Καλλιθέας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης που προκάλεσαν με αίτημά τους 15 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για την τύχη των παραλιακών οικοπέδων της Καλλιθέας που έβγαλε στο «σφυρί» η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου. 

Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 6 το απόγευμα έχουν κληθεί επίσης οι βουλευτές του νομού και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους ενώ για πρώτη φορά θα ακουστεί και η επίσημη άποψη της διοίκησης, δια του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου. 

Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης-και ενώ το θέμα είχε ήδη προκύψει- ο κ. Νταντάμης αναπληρώνοντας το δήμαρχο που απουσίαζε όταν συζητιόταν το θέμα, δήλωσε άγνοια, παρά το γεγονός ότι το τοπικό συμβούλιο Καλλιθέας είχε ήδη συνεδριάσει, τασσόμενο με ομόφωνη απόφασή του, κατά της εκποίησης. 

Ενδιαφέρουσες πτυχές της υπόθεσης είχε επίσης αποκαλύψει με συνέντευξη Τύπου την περασμένη Κυριακή ο Σάββας Χιονίδης που είχε για πρώτη φορά αποτρέψει εκποίηση με «θολούς» όρους από το ΤΑΙΠΕΔ της ίδιας έκτασης το 2016. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα