ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαραλιάκος | Θα τοποθετηθώ δημοσίως στο Δ.Σ για τα οικόπεδα της Καλλιθέας

Με απαντητική του επιστολή προς τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Φώντας Μπαραλιάκος σημειώνει ότι για το θέμα της εκμίσθωσης των οικοπέδων της Καλλιθέας από την ΕΤΑΔ θα τοποθετηθεί δημοσίως στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που θα συγκληθεί για το θέμα. Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Κατερίνης είχε ζητήσει με επιστολή του προς τους βουλευτές του νομού να καταθέσουν “εγγράφως” και “εκ των προτέρων” την άποψή τους για το επίμαχο θέμα, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ακόμη και σήμερα, ως εκπρόσωπος της διοίκησης του δήμου δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η άποψή του.

Τι αναφέρει στην απαντητική επιστολή ο Φώντας Μπαραλιάκος:

Με απαντητική επιστολή του προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα  Κουκοδήμο, ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος ενημέρωσε για την πρόθεσή του να καταθέσει δημοσίως τις απόψεις του στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης για το ζήτημα της εκμίσθωσης των παραθαλασσίων εκτάσεων στη Δ.Κ. Καλλιθέας

Ειδικότερα, στο επιστολικό του κείμενο ο κ. Μπαραλιάκος επισημαίνει ότι, καθώς το ζήτημα της δημοπράτησης των δυο συγκεκριμένων παραθαλασσίων οικοπέδων στην περιοχή της Καλλιθέας έχει προσλάβει ευρείες διαστάσεις και οι συμπολίτες μας προσδοκούν να ακούσουν με προσοχή τις απόψεις όλων των αιρετών ανεξαιρέτως, θα τοποθετηθεί δημοσίως στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης.

Εκφράζει, επίσης, την πεποίθησή του πως με εποικοδομητικό διάλογο θα υιοθετηθούν οι βέλτιστες λύσεις για το συμφέρον των συμπολιτών. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας