ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικόπεδα Καλλιθέας | Ο Κουκοδήμος καλεί τους βουλευτές της Πιερίας να διατυπώσουν και να αποστείλουν εκ των προτέρων και εγγράφως τις απόψεις τους στο Δ.Σ.

Με επιστολή του προς τους βουλευτές της Πιερίας ο Δήμαρχος Κατερίνης καλεί τους βουλευτές της Πιερίας να ιατυπώσουν και να αποστείλουν εκ των προτέρων και εγγράφως τις απόψεις τους στο Δ.Σ.. Στο Δελτίο Τύπου που έχει αποσταλεί δηλώνει “άγνοια” για το θέμα. Ακολουθεί αναλυτικά το Δ.Τ. του Δ¨ημου Κατερίνης:

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Δ.Κ. Καλλιθέας

Να διατυπώσουν και να αποστείλουν εκ των προτέρων και εγγράφως τις απόψεις τους προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, σχετικά με τον ανοικτό διαγωνισμό που προκήρυξε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) για την εκμίσθωση σε ιδιώτες δυο παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Δ.Κ. Καλλιθέας, καλεί με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τους Βουλευτές Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος: «Ο διαγωνισμός εξελίσσεται σε κεντρικό επίπεδο χωρίς νωρίτερα να έχουμε ενημερωθεί ή εμπλακεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο ως Δήμος. Σας καλούμε να διατυπώσετε και να αποστείλετε εκ των προτέρων και εγγράφως τις απόψεις σας προς το Δημοτικό Συμβούλιο.
Είμαι βέβαιος, ότι, η τεκμηριωμένη θέση σας για το θέμα, θα συντελέσει στην εξεύρεση της βέλτιστης λύσης για την περιοχή».

Ήδη από εχθές η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέττυ Σκούφα έχει πάρει θέση για το θέμα με κείμενο που συνυπογράφει που έχει ως τίτλο: Όχι στην εκποίηση των παραλιών μας (διαβάστε ΕΔΩ)

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης δόθηκε στη δημοσιότητα αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση – αποκλειστικά από το olympusmera.gr (δείτε σχετικά ΕΔΩ) – του αιτήματος 15 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης για έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κατερίνης με μοναδικό θέμα τις παραθαλάσσιες εκτάσεις.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα