ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνη | Γύρισε την πλάτη στους πολιτιστικούς συλλόγους η διοίκηση του δήμου

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου ο συνδυασμός “Πολίτες σε Δράση” εισηγήθηκε να υπάρξει επιχορήγηση των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων που βιώνουν μια παρατεταμένη οικονομική “ασφυξία” λόγω της υγειονoμικής κρίσης, ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε να μην συζητηθεί καν η συγκεκριμένη πρόταση. “Θα είναι μία ανάσα για τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που προσφέρουν πάρα πολλά και έχουν στερηθεί πολλά έσοδα” ανέφερα συγκεκριμένα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Σάββας Χιονίδης με τον αναπληρωτή δημάρχου Γιώργο Νταντάμη απλώς να προσπερνά το θέμα λέγοντας μόνο ότι “προφανώς και αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πάρουμε κάποια τέτοια απόφαση”.

Προσπεράστηκε η πρόταση του κ. Χιονίδη για επιχορήγηση των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων

Μάλιστα για το θέμα ο συνδυασμός “Πολίτες σε Δράση” μετά τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ο συνδυασμός μας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» δια του επικεφαλής κ. Χιονίδη Σάββα, εισηγήθηκε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ των Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων με ποσό έως 2.500€. 
Συγκεκριμένα, προτείναμε να γίνει μια διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία θα οργανώσει την διαδικασία αξιολόγησης για να εγκριθούν αναλόγως τα ποσά επιχορήγησης από τον Δήμο Κατερίνης.
Η Διοίκηση, προς μεγάλη μας απογοήτευση, αποφάσισε να μην γίνει θέμα η πρόταση μας.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας