ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γερολιόλιου – Πέτσα

Συνάντηση Γερολιόλιου - Πέτσα

Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος συνατήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Αθήνα. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται από το Δήμο Δίου-Ολύμπου ως ουσιαστική και γόνιμη

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου ο κ. Γερολιόλιος ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με το φάκελο υποβολής προτάσεων και μελετών του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και η χρηματοδότηση του Δήμου από το Υπουργείο, για την κάλυψη δαπανών που αφορούν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις παρελθόντων ετών.

Στη συνάντηση οριστοκοποιήθηκε η ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή καταφυγίου αδεσπότων ζώων συντροφιάς, προϋπολογισμού 372.000€..

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Ουσιαστική και γόνιμη συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με το φάκελο υποβολής προτάσεων και μελετών του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Τόσο ο Δήμος, όσο και η ΔΕΥΑΔΟΛ, μέχρι το τέλος Απριλίου 2021, θα έχουν υποβάλει μελέτες σε όλους τους άξονες προτεραιότητας του Προγράμματος, που δικαιούνται.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε επίσης η ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή καταφυγίου αδεσπότων ζώων συντροφιάς, προϋπολογισμού 372.000€.

Επιπλέον αντικείμενο της συνάντησης ήταν και η χρηματοδότηση του Δήμου από το Υπουργείο, για την κάλυψη δαπανών που αφορούν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις παρελθόντων ετών.

Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα για το σύνολο της συνεργασίας μας και για τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Εσωτερικών στον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ευελπιστούμε ότι οι αναμενόμενες εντάξεις στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα βελτιώσουν σημαντικά τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες και θα αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα, σε τομείς όπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, οι κτιριακές υποδομές, αλλά και σε θέματα περιβάλλοντος, καινοτομίας και ψηφιακής σύγκλισης.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας