ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Κατερίνης | Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στο νέο διοικητικό σχήμα

Ανακοινώνονται στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο τα νέα πρόσωπα ευθύνης του δήμου Κατερίνης. 

Το OlympusMera.gr αποκαλύπτει την ανθρωπογεωγραφία της νέας διοίκησης που αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου

Νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας γίνεται ο Κώστας Γραμματικόπουλος στη θέση του Γιώργου Κυριακίδη ο οποίος θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος Κοινοτήτων. Με λίγα λόγια έχουμε ανταλλαγή θέσεων με σαφή αναβάθμιση του πρώτου. 

Νέος αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας θα είναι ο Στάθης Κεραμιδιώτης στη θέση του Γιάννη Συμεωνίδη ο οποίος γίνεται ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ στη θέση του Στέργιου Μπουσνάκη που αναλαμβάνει πρόεδρος στη ΔΗΚΕΔΗΚ (Δημοτική Κοινοφελή Επιχείρηση). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Μπουσνάκης παραμένει και στη ΔΕΥΑΚ ως αντιπρόεδρος.  

Αντιδήμαρχος Πρασίνου γίνεται ο Γιάννης Μπεϊνάς στη (έμμισθη) θέση του Βαγγέλη Κήπου. Μένει να δούμε αν ο Κώστας Τσιουκάνης θα παραμείνει ή όχι στην άμισθη αντιδημαρχία Πρασίνου.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών γίνεται ο Γιάννης Νταντάμης στη θέση του Δημήτρη Μορφακίδη. 

Αντιδήμαρχος Δόμησης παραμένει ο Γιώργος Νταντάμης ο οποίος όμως δεν θα συνεχίσει στην αντιδημαρχία Τουρισμού, όπου αναλαμβάνει η Μαρία Τερζίδου

Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού γίνεται ο Σταύρος Χριστοφορίδης στη θέση του Γιώργου Τσιαλού ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ. 

Πρόεδρος στη ΔΗΠΑΚ (Δημοτικά Πάρκινγκ Α.Ε) αναλαμβάνει η Μίνα Πούλιου στη θέση του Νίκου Κατανά. 

Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης παραμένει ο Σάκης Αναγνώστου ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα μετά την παραίτηση της Μαρίας Τερζίδου.

Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου αναλαμβάνει η Στέλλα Χαρισοπούλου (ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος) στη θέση του Σάκη Γκούνα

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας