ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαμαριά | Μία τεράστια γαλανόλευκη κοσμεί την πρόσοψη του δημαρχείου

Η γαλανόλευκη κυματίζει επιβλητική στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς. Τοποθετημένη στο κεντρικό σημείο του κτιρίου και καλύπτοντας 25 τ.μ στέλνει το μήνυμα της ελευθερίας. Ένα μήνυμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ

«Συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Δυστυχώς η πανδημία, για δεύτερη χρονιά, θα μας στερήσει τη χαρά να διοργανώσουμε και να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις αντάξιες μιας τέτοιας επετείου. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε τιμήσουμε τους ήρωες, επώνυμους και αφανείς, που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία. Όλα αυτά που πρέσβευαν, όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν, ας γίνουν οδηγός μας, ώστε να δείξουμε κι εμείς τη γενναιότητα που χρειάζεται, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νεότερης εποχής. Χρόνια Πολλά με υγεία και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!».

Δοξολογία θα τελεστεί υπό αυστηρές συνθήκες και χωρίς την παρουσία κόσμου στις 11:30 το πρωί της 25ης Μαρτίου, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς χοροστατούντος του  Μητροπολίτη κ.κ. Ιουστίνου, παρουσία του Δημάρχου Καλαμαριάς, κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα