ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολίτες σε Δράση | Φτάνει πιά, σοβαρευτείτε!

Σε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης κ. Φάνη Τερζόπουλο να ανακαλέσει άμεσα το “αναληθές και προσβλητικό δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο και το θεσμό του προέδρου” προχώρησε ο δημοτικός συνδυασμός “Πολίτες σε Δράση”.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Δεν ξέρουμε σε ποιο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρεται το Δελτίο Τύπου της διοίκησης σε σχέση με την καταδίκη του κ. Τσιαμπέρα, αλλά σε αυτό που εμείς συμμετείχαμε την 10 Μαρτίου 2021, δεν αναγνώστηκε καμιά επιστολή, δεν έγινε καν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ζητήθηκε η θέση μας και φυσικά δεν έγινε καμιά αναφορά στο όνομα του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου. Για του λόγου το αληθές:
https://youtu.be/-iEX2vTLTG0
Κατανοούμε ότι ο κ. Δήμαρχος «έθαψε» το θέμα στη συνεδρίαση και επέλεξε ουσιαστικά να σταλεί ένα ακόμα εξωπραγματικό Δελτίο Τύπου για να αμβλύνει τη δυσφορία των υπαλλήλων.
Μας προκαλεί όμως ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε άλλες περιπτώσεις επέλεξε την σιωπή, όταν δέχονταν προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές, από τον ΙΔΙΟ τον Δήμαρχο, άλλοι Δημοτικοί υπάλληλοι.
Είναι τουλάχιστον υποκριτική και επιλεκτική η ευαισθησία σας, κύριε Πρόεδρε. 
Ο συνδυασμός μας καταδικάζει ΚΑΘΕ επίθεση ή κακή συμπεριφορά έναντι Δημοτικών Υπαλλήλων και όχι «αλα κάρτ». Καταδικάζει επίσης τις πολιτικές διώξεις καθώς και την προσπάθεια της Διοίκησης να εργαλειοποιήσει τους Δημοτικούς Υπαλλήλους. 
Καλούμε τον Πρόεδρο να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ το αναληθές και προσβλητικό δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο και τον θεσμό του Προέδρου.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                  

«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Πρόσφατα άρθρα