ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει τους χειρισμούς Τσαβλή η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία – Πλήρης εμπιστοσύνη στο ήθος και στην προσφορά του

Ανακοίνωση της Ελληνικής Πνευμολογικής Εταιρείας για τους εμβολιασμούς εκτός λίστας στο ίδρυμα “Αγ. Παντελεήμονας” της Θεσσαλονίκης

Στηρίζει τους χειρισμούς Τσαβλή η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - Πλήρης εμπιστοσύνη στο ήθος και στην προσφορά του

Ανακοίνωση “πλήρους στήριξης και εμπιστοσύνης”, στο μέλος της Δρόσο Τσαβλή, εξέδωσε η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

Τονίζοντας τη γενική της αρχή: “Καμία δόση εμβολίου χαμένη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Πνευμολογικής Εταιρείας:

Θέμα εμβολίων στο ίδρυμα “Αγ. Παντελεήμονας” της Θεσσαλονίκης

Σχετικά με το θέμα των εμβολίων που προέκυψε στο ίδρυμα “Αγ. Παντελεήμονας” της Θεσσαλονίκης και την εμπλοκή του μέλους της ΕΠΕ Δρόσου Τσαβλή, προέδρου του Δημ. Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης η ΕΠΕ έχει να δηλώσει τα κάτωθι:

Η θέση της ΕΠΕ είναι ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται τηρώντας απόλυτα τις λίστες και τις προτεραιότητες που ορίζει η συντεταγμένη Πολιτεία και η Επιτροπή Eμβολιασμών. Τυχών αδιάθετα εμβόλια της εταιρείας Pfizer κατά την διάρκεια των εμβολιασμών- που δεν μπορούν να αποθηκευτούν και αλλιώς θα έπρεπε να πεταχτούν – θεωρούμε ότι πρέπει να γίνεται κάθε προσπάθεια να χορηγούνται άμεσα σε συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να εμβολιαστούν, με ευθύνη του εμβολιαστικού κλιμακίου και των ιατρών που παρίστανται, την κρίση των οποίων εμπιστευόμαστε απόλυτα. Η γενική μας αρχή είναι καμία δόση εμβολίου χαμένη.

Η ΕΠΕ έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο ήθος και στην προσφορά του συναδέλφου Πνευμονολόγου Δρόσου Τσαβλή και πιστεύει ότι η διάθεση των εμβολίων σε τρίτους έγινε με μόνο γνώμονα το συμφέρον της δημόσιας υγείας και την προάσπιση του εμβολιαστικού προγράμματος.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας