ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνη – Συνδυασμός Λιακόπουλου | Μειώστε λίγο τις Απευθείας Αναθέσεις και δώστε 500 Ευρώ σε κάθε Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο, δοκιμάζονται σκληρά αυτή την περίοδο

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης, 70

Κατερίνη - Συνδυασμός Λιακόπουλου | Μειώστε λίγο τις Απευθείας Αναθέσεις και δώστε 500 Ευρώ σε κάθε Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο, δοκιμάζονται σκληρά αυτή την περίοδο

Με την πανδημία να έχει προκαλέσει τεράστια υγειονομική και οικονομική ζημία σε όλους τους Έλληνες και όλους τους δημότες του Δήμου Κατερίνης, κάποιες από τις «παράπλευρες απώλειες» είναι οι τεράστιες δυσκολίες των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων μας. Ουσιαστικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν εδώ και 1 χρόνο, δεν έχουν έσοδα και οι υποχρεώσεις σε πολλές περιπτώσεις τρέχουν.

Ο Δήμος Κατερίνης δεν έχει ασχοληθεί μαζί τους, παρά το ότι κάποιες από τις υποχρεώσεις τους είναι και προς τον ίδιο τον Δήμο μας.

Για αυτό και σήμερα σας προτείνουμε:

  • Μειώστε λίγο τις Απευθείας Αναθέσεις και τα αχρείαστα έξοδα (πχ με το ποδο πιγκ πογκ και τα τραπέζια των χιλιάδων Ευρώ……..)
  • Συγκεντρώστε χρήματα με λίγη οικονομία
  • Και δώστε 500 Ευρώ σε κάθε Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου μας, για να καλύψει τα βασικά του έξοδα αυτή την περίοδο
  • Επίσης, τα έξοδα που έχουν και αφορούν τον Δήμο (πχ ΔΕΥΑΚ κλπ) να παγώσουν επίσημα για τρία χρόνια, μέχρι να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το πρόβλημα αυτό.

Οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι δεν χρειάζονται μόνο υποσχέσεις προεκλογικές. Χρειάζονται στήριξη και βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, πολύ περισσότερο τώρα που δοκιμάζεται και η ίδια η ύπαρξή τους. Το έργο τους είναι τεράστιο και αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της τοπικής μας κοινωνίας.

Με λίγο νοικοκύρεμα και λιγότερες Απευθείας Αναθέσεις μπορούν εύκολα να περισσέψουν χρήματα για να κρατήσουμε όρθια τα Αθλητικά και Πολιτιστικά Σωματεία του Δήμου μας.

Περιμένουμε τα έργα σας.

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. ΛιακόπουλοςΕπικεφαλής συνδυασμού, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Μιχάλης ΓεωργιάδηςΔημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Αποστόλης ΛιακόπουλοςΔημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Ράνια ΠαπαγεωργίουΔημοτική Σύμβουλος,Δημοτικής Ενότητας Κορινού

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα