ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης- Το μήνυμα Ζέρβα στους συνεργάτες του

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης- Το μήνυμα Ζέρβα στους συνεργάτες του

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του makthes.gr για τις αλλαγές στις οποίες σκοπεύει να προχωρήσει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο σχήμα της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης μετά την επιλογή του Πέτρου Λεκάκη στην θέση του προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου. Η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11 το πρωί. 

Μιλώντας στην συνεδρίαση της διευρυμένης εκτελεστικής επιτροπής ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας  έκανε γνωστό ότι για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα προταθεί ο Πέτρος Λεκάκης. Τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Νεολαίας θα διαδεχθεί στα καθήκοντά του ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Στη θέση της αντιδημάρχου Παιδείας θα τοποθετηθεί η Ιωάννα Κοσμοπούλου. Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ θα αναλάβει η Ναταλία Βαρσάμη, ενώ η προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού θα περάσει στα χέρια του Στέφανου Γωγάκου.

Απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ζήτησε “πολιτική συνοχή, για να κερδίζουμε τις πολιτικές μάχες”, τονίζοντας ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι προσηλωμένη σε έναν στόχο: να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Θεσσαλονικέων και να αναβαθμίσει την πόλη.

Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr >>

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα