ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη | Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Δρόσος Τσαβλής – “Ανυπόστατες και κακόβουλες οι κατηγορίες”

Θεσσαλονίκη | Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Δρόσος Τσαβλής - "Ανυπόστατες και κακόβουλες οι κατηγορίες"

Νομικά κατά όσων ενέπλεξαν το όνομά του σε σκάνδαλο περί εμβολιασμών, όπως ανακοίνωσε, θα κινηθεί ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής συμπληρώνοντας πως οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Τσαβλής αναφέρει: «Συκοφαντικά αναφέρθηκε το όνομά μου ως δήθεν εμπλεκόμενου σε σκανδαλώδεις πράξεις που αντίκεινται στον Νόμο, τους κανονισμούς που διέπουν το ιατρικό λειτούργημα, την ανθρώπινη συνείδηση και την πολιτική ηθική.

Τις προηγούμενες ημέρες έσπευσα να εξηγήσω δημοσίως πως οι κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατες και κακόβουλες.

Σήμερα ανακοινώνω πως θα κινηθώ και δικαστικά, ώστε όσοι με ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς να κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Έχω πλήρη πεποίθηση πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει την βλάβη που έχει αδίκως προκληθεί στην προσωπική μου αξιοπρέπεια, την επαγγελματική μου υπόσταση και την πολιτική μου θέση – βλάβη που δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με την ψήφο των συμπολιτών μου υπηρετώ» καταλήγει ο κ. Τσαβλής.

logo podas