ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό του Δρ. Τσαβλή η Ένωση Πνευμολόγων Ελλάδας

Στο πλευρό του Δρ. Τσαβλή η Ένωση Πνευμολόγων Ελλάδας

Με σημερινή ανακοίνωσή της η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας στέκεται στο πλευρό του πρώην προέδρου του Δ.Σ. Δήμου Θεσσαλονίκης και – πλέον – ανεξαρτήτου δημοτικού συμβούλου κ. Δρόσου Τσαβλή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Πέμπτη 04 Μάρ 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και περισσότερους από 12 μήνες οι πνευμονολόγοι-φυματιολόγοι όλης της χώρας δίνουν καθημερινά τη μάχη τους από την πρώτη γραμμή και από κάθε δομή υγείας είτε αυτή είναι δημόσια είτε ιδιωτική.

Αναμφισβήτητα η μόνη ελπίδα αναχαίτησης της πανδημίας και θωράκισης του πληθυσμού αποτελεί η δημιουργία ανοσιακού τείχους μέσω των εμβολιασμών όλων των ηλιακών ομάδων. Μοναδικό μέλημα των επαγγελματιών υγείας είναι να μην χαθεί και να μην πεταχτεί ούτε μια δόση εμβολίου με κύριο γνώμονα να αυξηθεί όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά η αμυντική ασπίδα της χώρας ενάντια στον φονικό ιό. 

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο και ο συνάδελφος Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος κος Δρόσος Τσαβλής, βάζοντας πάνω από όλα την ιατρική ιδιότητά του και προς το όφελος του κοινού καλού,  λειτούργησε κατά τρόπο ώστε να μην υπάρξουν απώλειες από χαμένες δόσεις εμβολίων στην ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία!

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας