ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πέτρος Λεκάκης διάδοχος του Δρόσου Τσαβλή

Την Κυριακή θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του makthes.gr αναφορικά με την εκλογή του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετά την διαγραφή του Δρόσου Τσαβλή από την παράταξη “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκης” κάτι που αυτομάτως τον έθεσε εκτός προεδρείου, δεδομένου ότι στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου βάσει νόμου δεν μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητοι σύμβουλοι. Η διοίκηση του δήμου προχώρησε στη διαγραφή του κ. Τσαβλή μετά την άρνησή του να παραιτηθεί, όπως του ζητήθηκε. 

Η τηλεδιάσκεψη για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί. Την πρόσκληση προς το σώμα υπογράφει η Ιωάννα Σπανού, πρόεδρος του Αγίου Στυλιανού και πρώτη σε σταυροδοσία από την παράταξη της διοίκησης, μετά την διαγραφή Τσαβλή. 

Όπως είχαμε γράψει, επόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα εκλεγεί ο Πέτρος Λεκάκης, που σήμερα κατέχει την θέση του αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, αντιδημαρχία την οποία θα λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και στην θέση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθεί ο Στέφανος Γωγάκος. Την αντιδημαρχία Παιδείας, μετά την αποπομπή της Δήμητρας Ακριτίδου θα λάβει η Ιωάννα Κοσμοπούλου και την θέση της προέδρου της ΚΕΔΗΘ, θα λάβει η Ναταλία Βαρσάμη.

Πηγή: makthes.gr

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα