ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Ε. Πιερίας | Υλοποίηση παρεμβάσεων για τον εξωραϊσμό των χώρων συνάθροισης οπλιτών του στρατοπέδου της XXIV ΤΘΤ, στο Λιτόχωρο

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνδράμει με κάθε τρόπο και μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, τους τοπικούς φορείς και θεσμούς της Πιερίας, εξωραΐζοντας και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης των οπλιτών»

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σε μόνιμη τροχιά συνεργασίας με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς φορείς της Πιερίας η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ικανοποιώντας χρόνια αιτήματά τους.

Μετά από προγενέστερη συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, με το Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου, Ευάγγελο Γερολιόλιο και τον Διοικητή της XXIV ΤΘΤ, Ταξίαρχο Ζιωτόπουλο Χρήστο και της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας, σε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις εξωραϊσμού χώρου εσωτερικά του στρατοπέδου και έπονται οι εργασίες βελτίωσης της πρόσβασης στο πεδίο βολής.

Στη σημερινή επίσκεψη του στρατιωτικού διοικητή της XXIV ΤΘΤ, Ταξίαρχου Ζιωτόπουλου Χρήστου, στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ο Ταξίαρχος απηύθυνε τις ευχαριστίες του για την υλοποίηση της ασφαλτόστρωσης του χώρου συνάθροισης και ορκωμοσίας των οπλιτών. Επίσης, το αίτημα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή που υποβλήθηκε μέσω της Ταξιαρχίας, για την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου  στην περιοχή «Καναπίτσα» που οδηγεί από την 5η Ε.Ο. Κατερίνης – Δίου προς  το Στρατόπεδο βολής, έχει δρομολογηθεί να υλοποιηθεί μέσα από σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο  Δίου – Ολύμπου και θα χρηματοδοτηθεί από το Επενδυτικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

«Στο πλαίσιο της νομοθετικής ελευθερίας των περιφερειών για την ικανοποίηση αιτημάτων βελτίωσης της ποιότητας ζωής και διαβίωσης των πολιτών με την χρηματοδότηση έργων και δράσεων η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προβαίνει πάντα, άμεσα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση αντίστοιχων έργων και δράσεων», σημειώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα