ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη | Συνεχίζει ανεξάρτητος ο Δρόσος Τσαβλής

Διαγράφηκε από τη δημοτική ομάδα της παράταξης Ζέρβα «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» με ομόφωνη απόφασή της

Θεσσαλονίκη | Συνεχίζει ανεξάρτητος ο Δρόσος Τσαβλής

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, εννέα σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ της διαγραφής του και ο ίδιος ψήφισε λευκό.

Σημειώνεται πως στη διαδικασία, έκτος των επτά εκλεγμένων συμβούλων της παράταξης, συμμετέχουν και οι τρεις επικεφαλής παρατάξεων, Πέτρος Λεκάκης, Χάρης Αηδονόπουλος και Μάκης Κυριζίδης που έχουν συμπράξει με την παράταξη του δημάρχου.

Στη συνεδρίαση τον λόγο έλαβε και ο Δρόσος Τσαβλής, ο οποίος υπερασπίστηκε τη θέση του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του δόθηκε ακόμα μια φορά η δυνατότητα να παραιτηθεί και να μην αποπεμφθεί.

Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των κ.κ. Ζέρβα και Τσαβλή με τον πρώτο να επιμένει πως πρόκειται για ζήτημα πολιτικό και αρχής, ενώ αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο κ. Τσαβλής, όταν ενημερώθηκε πως μένουν αδιάθετα εμβόλια, δεν επικοινώνησε με τη δημοτική αστυνομία, ή την υπηρεσία καθαριότητας, προκειμένου να εμβολιαστούν οι υπάλληλοι της βάρδιας.

Ο κ. Ζέρβας έκανε λόγο για μια οδυνηρή διαδικασία, ενώ από την πλευρά του, ο κ. Τσαβλής ανέφερε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τον δίκασε πριν ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Φέρεται, δε, να επικαλέστηκε σημερινές δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα