ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κυβέρνηση στηρίζει τη Μενδώνη επειδή είναι καλή υπουργός

Η Κυβέρνηση στηρίζει τη Μενδώνη επειδή είναι καλή υπουργός

«Ήταν μια ατυχής έκφραση», σχολίασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απαντώντας σε ερώτηση για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία σε συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα χαρακτήρισε «επικίνδυνο άνθρωπο» τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη», πρόσθεσε η κ. Πελώνη μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Συνεχίζοντας και απαντώντας σε ερώτηση για το αν τίθεται θέμα απομάκρυνσης, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε πως «ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής».

«Η κυβέρνηση στηρίζει την κ. Μενδώνη. Η κ. Μενδώνη είναι μία καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού», συνέχισε.

Σε άλλη ερώτηση, σχετικά με το λόγο που η κυβέρνηση μόλις μία εβδομάδα απέδωσε σε προσωπικούς λόγους την παραίτηση Λιγνάδη από την στιγμή που είχε ήδη κατατεθεί μήνυση για την δράση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η κ. Πελώνη απάντηση πως «ο υπό κατηγορία πλέον κ. Λιγνάδης εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του στην επιστολή του η οποία έγινε αμέσως δεκτή».

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα