ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Κατερίνης | Σε εξέλιξη η επιχειρησιακή δράση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας

Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές & ημιορεινές περιοχέςΡίψη αλατιού στην πόλη της Κατερίνης & στο παραλιακό μέτωπο

Δήμος Κατερίνης | Σε εξέλιξη η επιχειρησιακή δράση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας

Mε κάθε διαθέσιμο μέσο, στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου,όπου συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας οι χιονοπτώσεις, συνδράμουν από νωρίς το πρωί έως και αυτή την ώρα, τα συνεργεία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Έμφαση δίνεται στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη αλατιού στις εν λόγω περιοχές, ενώ ρίψη αλατιού γίνεται τόσο στο παραλιακό μέτωπο, όσο και στην πόλη της Κατερίνης (πλατείες, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κ.ο.κ.).

Σύμφωνα με το τμήμα πολιτικής προστασίας, η πρόσβαση σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου Κατερίνης διεξάγεται κανονικά. Καλούνται ωστόσο οι δημότες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους. Σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, τα συνεργεία παρεμβαίνουν, όπου απαιτείται, για τη διατήρηση της ομαλής κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.

Ο Δήμος Κατερίνης, θα παραμείνει σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων προκληθούν από την κακοκαιρία και κυρίως από τον παγετό.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα