ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεχαγιοπούλου | Αυτά που υποστηρίξαμε και πιστεύαμε ότι θα γίνουν, δε γίνονται στο Δήμο

Κεχαγιοπούλου-Διαμαντοπούλου
Κεχαγιοπούλου-Διαμαντοπούλου

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η κα Πολυξένη Κεχαγιοπούλου στη ΔΙΟΝ τηλεόραση και στην εκπομπή “Καθημερινά” λίγες μόνο ώρες μετά την απόφασή της να παραιτηθεί από το Δ.Σ του ΟΠΠΑΠ του δήμου Κατερίνης.

Η ίδια σημειώνει ότι, πέρα από τις υγειονομικές συνθήκες που δεν της επέτρεψαν να είναι πιο ενεργή ως μέλος, αποφάσισε να παραιτηθεί κρατώντας σαφείς αποστάσεις και διαχωρίζοντας τη θέση της από όσα λαμβάνουν χώρα στο δήμο Κατερίνης τα οποία, όπως σημειώνει, την έχουν προβληματίσει.

“Αυτά που υποστηρίξαμε και πιστεύαμε δε νομίζω ότι γίνονται στο Δήμο” δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Ελίνα Διαμαντοπούλου διατυπώνοντας σοβαρές ενστάσεις για τη διαχείριση του προγράμματος Εστία ΙΙ από το δήμο Κατερίνης. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, την έχουν θορυβήσει όλα όσα έχει υποστηρίξει στο κείμενο της παραίτησης του ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας, για τις νεοσύστατες ΙΚΕ που λαμβάνουν εκατομμύρια ευρώ μέσω απευθείας αναθέσεων.

Επιπλέον η κα Κεχαγιοπούλου αναφέρεται στη λεκτική επίθεση που δέχθηκε στο Facebook κάτω από την ανάρτηση της παραίτησής της από συγκεκριμένο προφίλ το οποίο τελικά αποδείχθηκε ψεύτικο (δες εδώ). Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά λέει, προσπάθησε να επικοινωνήσει με βιντεοκλήση μέσω του Facebook με “τη συγκεκριμένη γυναίκα” που φαινόταν να γνωρίζει πολύ καλά την πορεία της, αν και η ίδια η κυρία Κεχαγιοπούλου δεν τη γνώριζε. Το προφίλ ωστόσο δεν απάντησε ποτέ καθώς, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν ψεύτικο.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα