ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και 3η παραίτηση από το Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης!

Πρόκειται για την Κεχαγιοπούλου Πολυξένη-Τζένη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό Κουκοδήμου και μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης

Και 3η παραίτηση από το Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης!

Τις παραιτήσεις Τσιαμπέρα και Ιορδανίδη από τον ΟΠΠΑΠ Κατερίνης ακολουθεί η παραίτηση της Τζένης Κεχαγιοπούλου-Μπουρνάκα που υπήρξε υποψήφια δημοτικής σύμβουλος Κατερίνης, με το συνδυασμό Κουκοδήμου και μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης.

Ακολουθεί το κείμενο της παραίτησης:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριε Δήμαρχε.
Με την παρούσα μου επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την παραίτησή μου από το διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΠΑΠ.
Μετά τα τελευταία γεγονότα, παραίτηση του προέδρου κ. Τσιαμπέρα και του αντιπροέδρου κ. Ιορδανίδη, και τους λόγους παραίτησης αυτών, αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να παρέχω πλέον την στήριξη μου στην διοίκηση του δήμου μέσω της συμμετοχής μου στο Δ.Σ του ΟΠΠΑΠ. Η αντιδιαμετρικά αντίθετη φιλοσοφία αλλά και τρόπος διοίκησης που υιοθέτησε η παρούσα διοίκηση του δήμου σε σχέση με όσα επικαλούμασταν προεκλογικά,
με οδηγεί και μένα στον δρόμο της παραίτησης, καταδεικνύωντας την πλήρη αντίθεση μου με όσα διαδραματίζονται.
Παρά ταύτα δηλώνω ενεργή δημότης, επιβραβεύοντας οτιδήποτε είναι σύμφωνο και προς την κατεύθυνση του ωφέλιμου για τον δήμο μας και στηλιτεύοντας οτιδήποτε παρεκλίνει από τις δεσμεύσεις μας.
Κυρίως ομως από την προσωπική μου θεώρηση η οποία ταυτιζόταν με αυτή του συνδυασμού μας,προεκλογικά, για την νίκη του οποίου χρησιμοποίησα όλες μου τις δυνάμεις και εδωσα προσωπικές μάχες.
Με τιμή,
Κεχαγιοπούλου Πολυξένη-Τζένη.

Η ανάρτηση στο facebook:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα