ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη Χαρδαλιάς και Χρυσοχοΐδης – Έκτακτη σύσκεψη για την αύξηση των κρουσμάτων

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας για να συμμετέχουν σε έκτακτη σύσκεψη για τα νέα επιδημιολογικά στοιχεία. Πρόκειται για μια κρίσιμη και ευρεία σύσκεψη που αναμένεται να γίνει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την συμμετοχή αυτοδιοικητικών και υγειονομικών φορέων της πόλης. 

Συγκεκριμένα, εκτός τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτιζικώστα, θα συμμετέχει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιαζίδης, ο διοικητής της 4η ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης αλλά και πρόεδροι συλλόγων και οικονομικών φορέων. 

Η νέα αύξηση κρουσμάτων και στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως ανησυχεί ξανά τις αρχές, καθώς μετά από αρκετό καιρό έσπασε ξανά το φράγμα των 100 κρουσμάτων (126). Επίσης, στην σύσκεψη θα συζητηθεί και οι μεταλλάξεις του ιού αλλά και τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Βόρεια Ελλάδα. 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα