ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Δίου-Ολύμπου | 3 νέα απορριμματοφόρα μέσω του Φιλόδημος 2 αξίας 493.000€

Υπογράφτηκε σύμβαση με ανάδοχο εταιρεία, η οποία προέκυψε μετά από διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που προβλέπει ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου 2021 τα 3 νέα απορριμματοφόρα θα βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου έτοιμα προς χρήση

Δήμος Δίου-Ολύμπου | 3 νέα απορριμματοφόρα μέσω του Φιλόδημος 2 αξίας 493.000€

3 νέα αποριμματοφόρα, αξίας 493.000€, μέσω του προγράμματος του ΥΠΕΣ Φιλόδημος 2 αποκτά ο Δήμος Δίου-Ολύμπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου στο facebook:

Ο Δήμος μας αλλάζει…
Εξοπλίζεται πλέον με τρία νέα απορριμματοφόρα μέσω του προγράμματος Φιλόδημος 2 του Υπουργείου Εσωτερικών αξίας 493.000 €.
Η σύμβαση που υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρεία, η οποία προέκυψε μετά από διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, προβλέπει ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου 2021 δύο ολοκαίνουργια οχήματα 22 m³ και ένα 16 m³ θα μας παραδοθούν στο αμαξοστάσιο μας, έτοιμα για χρήση, δίνοντας μεγάλη βοήθεια και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε μία πρωτοφανή περίοδο, λόγω πανδημίας, για να γίνει ο Δήμος μας όπως όλοι επιθυμούμε.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου:

Υπογράφηκε η σύμβαση προμήθειας τριών νέων απορριμματοφόρων στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια τριών νέων απορριμματοφόρων οχημάτων, για την ενίσχυση του στόλου καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Πρόκειται για δύο οχήματα χωρητικότητας 22 κυβικών μέτρων και ένα χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, τα οποία θα ενταχθούν στο στόλο καθαριότητας έως το τέλος του Απριλίου 2021.

Το κόστος της προμήθειας ανέρχεται στα 493.148€ και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ανάδοχος εταιρεία για την υλοποίηση του έργου, που προέκυψε μετά από διαγωνισμό, είναι η «Εμπορική Μηχανημάτων & Βιομηχανικών Ειδών ΑΕΕ» (ERGOTRAK).

Η προσθήκη των τριών καινούριων απορριμματοφόρων οχημάτων θα αναβαθμίσει τον έως σήμερα «απαρχαιωμένο» στόλο καθαριότητας, ενδυναμώνοντας την αρμόδια Υπηρεσία, ενώ παράλληλα θα συμβάλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα