ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνη | Συνδυασμός Λιακόπουλου: “Ξεκινήστε από τώρα τις προετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2021”

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης, 48

Κατερίνη | Συνδυασμός Λιακόπουλου: "Ξεκινήστε από τώρα τις προετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2021"

Τον Δεκέμβριο του 2019 η νέα, τότε, δημοτική αρχή είχε το πρώτο της μεγάλο φιάσκο, τη μεγάλη αποτυχία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών της. Ξόδεψε πολλά χρήματα για ένα αποτέλεσμα που ήταν εξαιρετικά κακό, απογοήτευσε τους δημότες και στέρησε χρήματα από πολλούς επαγγελματίες του Δήμου μας.

Φέτος λόγω κορωνοϊού δεν τέθηκε θέμα τέτοιων εκδηλώσεων και έτσι κανείς δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη.

Όμως όσοι παρακολουθούν τα ΜΜΕ, βλέπουν πως τα Τρίκαλα και άλλες Ελληνικές πόλεις ήδη προβάλλουν το χειμερινό τουριστικό τους προϊόν υπενθυμίζοντας σε όλους ότι τον χειμώνα του 2021 θα τους περιμένουν, όταν θα έχει τελειώσει ο κορωνοϊός.

Εμείς στην Κατερίνη τι θα κάνουμε; Θα περιμένουμε να περάσει 9 – 10 μήνες και θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε του χρόνου; Πάλι με μεγάλα κονδύλια, ελάχιστους χορηγούς, κακή οργάνωση και μηδενική προβολή;

Η πρότασή μας:

  • Ξεκινήστε ΤΩΡΑ τις προετοιμασίες
  • Ορίστε έναν αντιδήμαρχο αρμόδιο για το θέμα
  • Προϋπολογίστε από τώρα το ποσό στον προϋπολογισμό του δήμου
  • Ξεκινήστε τις επαφές με την τοπική κοινωνία και συμφωνήστε σε ένα project πιο ενδιαφέρον (αν δεν θέλετε να υλοποιήσετε τις δικές μας προτάσεις)
  • Ζητήστε χορηγίες από μεγάλες εταιρείες από τώρα, όχι όταν οι προϋπολογισμοί τους θα έχουν εξαντληθεί
  • Δουλέψτε από νωρίς, ξεκινήστε διαφημιστική προβολή από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2021 και του χρόνου στις γιορτές όλος ο δήμος θα σφύζει από κόσμο!
  • ΕΤΣΙ θα αρχίσουμε να δημιουργούμε έναν μήνα του χρόνου με έσοδα για όλους τους επαγγελματίες και χαρά για κάθε δημότη!

Για να πετύχει όλο αυτό, δεν αρκούν τα λόγια, απαιτείται ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Στη διάθεσή σας, για να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Αν θέλετε να δουλέψουμε μαζί για να φτιάξουμε κάτι μεγάλο και σπουδαίο τον Δεκέμβριο του 2021, θα είμαστε στο πλευρό σας. Αν όχι, θα σας στηρίξουμε, αρκεί όντως να ετοιμάσετε κάτι αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών μας, όχι «μία από τα ίδια σαν το 2019».

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Θα τολμήσετε να ξεκινήσετε νωρίς την προετοιμασία για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2021;

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. ΛιακόπουλοςΕπικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
Μιχάλης Γεωργιάδης Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Αποστόλης ΛιακόπουλοςΔημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Ράνια ΠαπαγεωργίουΔημοτική Σύμβουλος Κατερίνης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα