ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Δίου-Ολύμπου | Διανομή τροφίμων στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου στην Κονταριώτισσα, διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που είχαν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι δικαιούχοι, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται σε 479 οικογένειες, παρέλαβαν τα προϊόντα με την επίδειξη του επίσημου εγγράφου πιστοποίησης ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου. Η παραλαβή των προϊόντων έγινε με τη μέθοδο του drive through στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Κονταριώτισσας, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην οποία συμμετέχουν οι τρεις Δήμοι του Νομού.

Ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο δράσεις, όπως η σημερινή, προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε δημότες μας που έχουν ανάγκη και αλληλεγγύη.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα