ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίου-Ολύμπου | Με 350.000 ευρώ επιχορηγούνται τα ισχυρά αντανακλαστικά της διοίκησης

Με 350.000 ευρώ αποζημιώνεται ο δήμος Δίου-Ολύμπου η διοίκηση του οποίου επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά απέναντι στη σφοδρή κακοκαιρία που προκάλεσε για μία ακόμη φορά εκτεταμένες καταστροφές στην περιοχή.

Με ανακοίνωσή του πριν από λίγο ο δήμος της νότιας Πιερίας ευχαριστεί το Υπουργείο Εσωτερικών και τους αρμόδους Υπουργούς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους για έμπρακτη στήριξη του δήμου που κάθε χρόνο δοκιμάζεται από αντίστοιχα φαινόμενα.

Η ανακοίνωση του δήμου Δίου-Ολύμπου:

Με το ποσό των 350.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας της 6η-7ης Δεκεμβρίου 2020.

Ευχαριστούμε την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο για την διαρκή στήριξή τους στο Δήμο μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις επαναλαμβανόμενες θεομηνίες, που τον έπληξαν τον τελευταίο χρόνο.

Εργαζόμαστε εντατικά για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών σε συνεργασία με την Περιφέρεια, για να επανέλθει ο Δήμος στους φυσιολογικούς του ρυθμούς, κυρίως στη Δημοτική Ενότητα Δίου. 

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας