ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίου-Ολύμπου | Στο “Α. Τρίτσης” η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης, προϋπολογισμού 765.000€

Ένα μεγάλο έργο, αυτό της ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ενέταξε η δημοτική αρχή στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 765.000€ και προβλέπει την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης του οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα και την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης της επέκτασης του οικισμού των Νέων Πόρων

Δίου-Ολύμπου | Στο "Α. Τρίτσης" η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης, προϋπολογισμού 765.000€

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου:

«Εντάχθηκε στο  πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης  Δήμου Δίου – Ολύμπου, προϋπολογισμού 765.000€»

Εντάχθηκε  στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, το έργο που αφορά την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στον Παλαιό Παντελεήμονα και στην επέκταση του οικισμού των Νέων Πόρων, προϋπολογισμού 765.000€.

Κύριος του έργου είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης  Δίου – Ολύμπου (ΔΕΥΑΔΟΛ). Το έργο προβλέπει:

  1. Την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης του οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα προς το υφιστάμενο δίκτυο του οικισμού του Νέου Παντελεήμονα και
  2. Την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης της επέκτασης του οικισμού των  Νέων Πόρων.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η πράξη πλαισιώνεται και με συνοδό υποέργο αρχαιολογικής επίβλεψης των σχετικών εργασιών.

Πρόκειται για έργο υψηλής σημασίας, καθώς αναμένεται να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα των δικτύων αποχέτευσης τόσο στον οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα όσο και στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή των Νέων Πόρων.

Ο Δήμος μας προετοιμάζεται και θα υποβάλει αιτήσεις χρηματοδότησης στους άξονες προτεραιότητας του προγράμματος, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει.

Ευχαριστούμε θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας