ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Κατερίνης | Γιατί είναι απλήρωτοι επί 3 μήνες οι υπάλληλοι της ΔΗΚΕΔΗΚ;

Δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης κ. Θανάση Γ. Λιακόπουλο. Το Δ.Τ. υπογραφει ο Άρης Πετρίδης που ειναι μέλος του δημοτικού συνδυασμού και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΚ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης, 45. Άρης Πετρίδης:

Γιατί είναι απλήρωτοι επί 3 μήνες οι υπάλληλοι της ΔΗΚΕΔΗΚ;

Ένα αρνητικό πανελλήνιο ρεκόρ κατέχει από σήμερα η δημοτική επιχείρηση ΔΗΚΕΔΗΚ του δήμου της Κατερίνης. Την ώρα που η μισθοδοσία των υπαλλήλων στις αντίστοιχες δημοτικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα γίνεται κανονικά, στον δικό μας δήμο σήμερα φτάνουμε στους 3 μήνες μη καταβολής των μισθών των υπαλλήλων.

Αλήθεια, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ κ. Σταύρος Χριστοφορίδης, ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα θέματα και είναι εργατικός, τι έχει να πει για το θέμα; Τι ενέργειες έχει κάνει για να λύσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα; Γιατί δεν ενημερώνει τους υπαλλήλους;

Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειαζόμαστε μία άμεση λύση, έτσι ώστε οι δημοτικοί υπαλληλοι να πληρωθούν και να κάνουν και αυτοί Χριστούγεννα, όπως όλος ο κόσμος.

Στη διάθεσή σας, για να λύσουμε τα προβλήματα των δημοτών μας

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημα της ΔΗΚΕΔΗΚ, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να ασχοληθούμε αμέσως με αυτό. Αν όχι, περιμένουμε άμεσα ενημέρωση για να λυθεί το πρόβλημα των υπαλλήλων, να καταβληθούν τα χρεωστούμενα και να περάσουμε σε μία κανονικότητα.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Άρης Πετρίδης

Μέλος του δημοτικού συνδυασμού

Μέλος δ.σ. της ΔΗΚΕΔΗΚ

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα