ΠΟΛΙΤΙΚΗ MEDIA

Γιαννούλης: “Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς”

Γιαννούλης: "Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς"

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει η δήλωση του Πιεριέα, στην καταγωγή, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Χρήστου Γιαννούλη.

Σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας το χθεσινό μακάβριο tweet της Αυγής, ανέφερε ότι “η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς” και συμπλήρωσε ότι “η αδράνεια και η ανικανότητα σκοτώνει”.

Στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, απάντησε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

logo podas