ΠΟΛΙΤΙΚΗ MEDIA

Καζάς | “Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύδνας–Κολινδρού, επιλέγει να «κρυφτεί» πίσω από τη διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίασης του Δ.Σ.”

«Δημόσια τοποθέτηση για τον Προϋπολογισμό 2021 του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού»

Καζάς | "Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύδνας–Κολινδρού, επιλέγει να «κρυφτεί» πίσω από τη διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ."

Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, επιλέγει να «κρυφτεί» πίσω από τη διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και μάλιστα για το ύψιστο θέμα της ψήφισης του Προϋπολογισμού.

Τη στιγμή που η πλειοψηφία των Δήμων της Επικράτειας συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού απέχει και από αυτή τη διαδικασία, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω σκοπιμότητας.

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου προσκληθήκαμε να συμμετάσχουμε μέσω τηλεφώνου, στην ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2021, δηλώνοντας ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΟΧΙ» στο σχέδιο που κατάθεσε η διοίκηση του Δήμου.

Με τη δημόσια αυτή τοποθέτηση, θέλω να ενημερώσω τους δημότες για τις θέσεις της παράταξή μας, σχετικά με τον Προϋπολογισμό 2021, τον οποίο θεωρούμε ως μία λογιστική διαχείριση της μιζέριας και φτώχειας του Δήμου μας, χωρίς αναπτυξιακό πρόσημο και γι’ αυτό τον καταψηφίσαμε.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτη Καζά:

Παναγιώτης Καζάς

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας