ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνη | Σε καθημερινή βάση μαζικές απολυμάνσεις

Οι επαναληπτικές απολυμάνσεις των δημοτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων, των δημόσιων – κοινόχρηστων χώρων στην πόλη και στις Δημοτικές – Τοπικές Κοινότητες του Δήμου  Κατερίνης, για την πρόληψη εξάπλωσης και μετάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, όπως σημειώνετα, τα ειδικά συνεργεία που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακίδη, στο πλαίσιο του προγράμματος των επαναλαμβανόμενων παρεμβάσεών του για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού προχώρησαν σε απολύμανση στο Δημαρχείο, στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο και στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Κατερίνης.

«Προβαίνουμε συστηματικά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Το ευρύ πρόγραμμα καθημερινών, μαζικών απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους στο κέντρο και τις γειτονιές του Δήμου,  συντονισμένα και συστηματικά  θα συνεχιστεί.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας