ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πύδνας – Κολινδρού | Όροι διαγωνισμών, αδέσποτα, αποζημιώσεις αιρετών προκάλεσαν εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο (VIDEO)

Η διαδικασία των ερωτήσεων και των ενημερώσεων, προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας – Κολινδρού, με κυρίαρχα θέματα, το διαγωνισμό για τη συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού, τα αδέσποτα, αλλά και τις αποζημιώσεις των αιρετών του Δήμου.

Το χαμηλό ποσοστό έκπτωσης (5%) για τις εργασίες συντήρησης του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού και ο όρος της προκήρυξης, περί υποχρεωτικής ύπαρξης Χημικού Μηχανικού της αναδόχου εταιρίας, υπήρξαν αντικείμενα αντεγκλήσεων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υψηλοί ήταν οι τόνοι και στην ενημέρωση σχετικά με το πρόσφατο συμβάν στη Σφενδάμη, όπου δημότης είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Αντιδήμαρχο κ. Προβατίδη, έπειτα από επίθεση αδέσποτου σκύλου κατά του παιδιού του πρώτου.

Δείτε στο βίντεο όλη τη συζήτηση που προηγήθηκε της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Οκτωβρίου.

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα