ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαραλιάκος | Επιστολή στον Πρωθυπουργό για την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων στον Όλυμπο

Όλυμπος | Ήρθαν οι πρώτοι επισκέπτες από το εξωτερικό
Μπαραλιάκος | Επιστολή στον Πρωθυπουργό για την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων στον Όλυμπο

Την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων και επιβολής κανόνων στο βουνό του Ολύμπου, με αφορμή τα ατυχήματα που συνέβησαν κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, επισημαίνει με επιστολή του στον Πρωθυπουργό ο βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Με επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επεσήμανα την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων και επιβολής κανόνων στο βουνό του Ολύμπου, με αφορμή τα ατυχήματα (κάποια, δυστυχώς, θανατηφόρα) που συνέβησαν κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα.
Το ΠΔ θα αποτελέσει εφαλτήριο για πολλαπλά ευεργετήματα και ο Όλυμπος θα μετατραπεί σε πολλαπλασιαστή περιφερειακής ανάπτυξης και θα μαγνητίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον επενδυτών, αθλουμένων και καλλιτεχνών. Οι επισκέπτες του μυθικού βουνού θα έρχονται σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον χωρίς να τίθεται εν αμφιβόλω σε καμία χρονική στιγμή η σωματική υγεία και ακεραιότητά τους.

1 Comment

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • Επιτέλους! Το βουνό είναι εντελώς ξέφραγο αμπέλι! Να σας θυμίσω τις φωτιές που ανάβουν μέσα στην καρδιά του βουνού οι ελεύθεροι κατασκηνωτες? Από θαύμα δεν έχει λαμπαδιασει το βουνό και όσοι πορευινται σε αυτό. Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό να σταματήσει!

Πρόσφατα άρθρα