ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΝΝΕΔ Πιερίας | Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων για την Καρδίτσα

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία με στόχο τη στήριξη τους κατοίκους της Καρδίτσας που δοκιμάζονται από τις πρόσφατες πλημμύρες που προκάλεσε ο “Ιανός” πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ του νομού Πιερίας. Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργάνωσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας για συγκέντρωση τροφίμων.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ:

Για ακόμα μια φορά η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Πιερίας και της Τοπικής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Κατερίνης συμμετέχοντας ενεργά στη δράση κοινωνικής προσφοράς και στήριξης προς τους πληγέντες, από το καταστροφικό πέρασμα του “Ιανού”, κατοίκους της Καρδίτσας.

Περισσότερα από 300 τεμάχια ειδών πρώτης και άμεσης ανάγκης, μεταξύ των οποίων τρόφιμα μακράς διάρκειας, λάδι, νερό, ρούχα, είδη υγιεινής κ.ά. συλλέχθηκαν και θα σταλούν άμεσα με τη δωρεάν προσφορά της ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας κι από εκεί σε κατοίκους της περιοχής που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ανθρώπινό της πρόσωπο, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και αγκάλιασαν, ο καθένας δίνοντας κάτι από το υστέρημά του, αυτή την μικρή, αλλά σπουδαίας σημασίας κοινωνική δράση. Γιατί αυτά τα μικρά και απλά είναι που μας μεγαλώνουν ως ανθρώπους, ως οργάνωση, ως κοινωνία.

logo podas