ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Απόστολος Πάνας στην Πιερία

Την Πιερία επισκέφθηκε το Σάββατο ο Βουλευτής Απόστολος Πάνας και υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, έπειτα από πρόσκληση την Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας. 

Στα πλαίσια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Συνεταιρισμό Παραγωγών ΠΕΣΚΟ, συνεταιρισμό παραγωγών καπνού, ακτινιδίων, σταφυλιών και άλλων γεωργικών προϊόντων της περιοχής καθώς και τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Κατερίνης ΑΣ ΣΑΜΨΟΥΣ, όπου είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους χώρους τους και να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους τους για την παρούσα κατάσταση, που δυσχεραίνει την παραγωγή των αγροτικών προϊόντων. Επισημάνθηκαν επίσης οι δυσκολίες στην ανεύρεση εργατών γης, ενώ τονίστηκε η ανάγκη αλλαγής του αναχρονιστικού κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Παράλληλα ο Βουλευτής συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, όπου πληροφορήθηκε για τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στον κλάδο λόγω του κορωνοϊού.  

Ταυτόχρονα, ο Βουλευτής επισκέφθηκε και το Δημαρχείο της Κατερίνης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Κώστα Κουκοδήμο. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η κατάσταση που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση λόγω του κορωνοϊού, το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και οι ενέργειες του Δήμου Κατερίνης σε ζητήματα αγροτικής αλλά και τουριστικής ανάπτυξης .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Βουλευτής παραχώρησε επίσης συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση ΔΙΟΝ, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής όπου αντάλλαξε απόψεις, ενώ επισημάνθηκαν τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας