ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίου – Ολύμπου | Ο Γερολιόλιος συνεχίζει χωρίς αλλαγές και με 2 προσθήκες

Δίου - Ολύμπου | Ο Γερολιόλιος συνεχίζει χωρίς αλλαγές και με 2 προσθήκες
Δημήτρης Πατσιαρίκας – Διονύσης Φόλιος

Χωρίς καμία ιδιαίτερη έκπληξη – και με την προσθήκη δύο νέων αμισθί αντιδημαρχιών -συνεχίζει το σχήμα διοίκησης Γερολιόλιου στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.

Όπως έγινε γνωστό από τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου θα προχωρήσει σε αλλαγές και σε ουσιαστική διεύρυνση της δημοτικής του ομάδας. Προ εβδομάδας δημοσιεύσαμε τις προχωρημένες συζητήσεις με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Διονύση Φόλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συζητήσεις ανάμεσα σε Φόλιο και Γερολιόλιο είχαν αίσιο τέλος και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Δίου αναλαμβάνει αντιδημαρχία σχετική με την αγροτική ανάπτυξη.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος προχωρά στην ίδρυση μιας – αμισθί – αντιδημαρχίας ακόμα που θα έχει ως αντικείμενο τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Αντιδήμαρχος εδώ θα οριστεί ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Πατσιαρίκας.

Στην επίσημη ανακοίνωση, που αναμένεται εντός των επόμενων ωρών, θα υπάρξουν ελάχιστες αλλαγές αρμοδιοτήτων στους ήδη υπάρχοντες αντιδημάρχους. Η θητεία όλων ορίζεται στους 13 μήνες, από 1/10/2020 – 31/10/2021

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα