ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασταλτικός έλεγχος ο… ποιος;

apologises hionidi

“Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει τρέχουσα διαδικασία κατασταλτικού ελέγχου” δήλωσε ο Σάββας Χιονίδης απαντώντας στο ερώτημα που του έθεσε το OlympusMera.gr στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Για το θέμα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Δράση” ζήτησε μάλιστα να τοποθετηθεί και ο υπεύθυνος των οικονομικών στην τελευταία διοίκηση Χιονίδη, Λάζος Ντόντης.

«Θυμάστε όλοι τις ανακοινώσεις του κ. Κουκοδήμου ότι έχει ζητήσει από το ελεγκτικό συνέδριο τη διενέργεια κατασταλτικού ελέγχου. Κατασταλτικός έλεγχος σημαίνει ότι, αν θα διαπιστωθεί κάτι λανθασμένο, θα ακολουθήσει καταλογισμός σε όσους εμπλέκονται για τη διαδικασία έκδοσης τους εντάλματος. Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω έχει διενεργηθεί κάποιος έλεγχος από υπαλλήλους της υπηρεσίας επιτρόπου του νομού Πιερίας και μόνο αυτό το οποίο είναι και σύνηθες» ανέφερε ο κ. Ντόντης.

Λίγο νωρίτερα ο πρώην δήμαρχος και σημερινός βουλευτής Πιερίας αναφερόταν στον οικονομικό έλεγχο που επίσης έχει προαναγγείλει εδώ και ένα και πλέον χρόνο ο Κώστας Κουκοδήμος.

«Πότε άραγε ολοκληρώνεται ο οικονομικός έλεγχος στον οποίο αναφέρεται  κ. Κουκοδήμος; Σε ποια κιτάπια αναφέρεται; Δε φτάνει ένας χρόνος;»   αναρωτήθηκε ο Σάββας Χιονίδης επικαλούμενος δήλωση του σημερινού δημάρχου που ισχυριζόταν ότι δεν θα μπει στο δημαρχείο αν δεν ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος του δήμου. “Άντε δεν έφταναν οι τρεις μήνες πριν από τις εκλογές. Εμείς είπαμε βεβαίως και να γίνει οικονομικός έλεγχος και στα τυπικά στοιχεία” είπε συγκεκριμένα ο Σάββας Χιονίδης.

apologises hionidi

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα