ΠΟΛΙΤΙΚΗ MEDIA

Παραλήρημα Κουκοδήμου στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου (βίντεο)

Απίστευτη φρασεολογία από το δήμαρχο Κατερίνης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι «Πολίτες σε Δράση» με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν  την  “αήθη συμπεριφορά” του Κώστα Κουκοδήμου εναντίον του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Νίκου Παπαζιώγα. 

Ακατάληπτες εκφράσεις που σόκαραν ακόμη και τους δημοτικούς συμβούλους της δικής του παράταξης μετέτρεψαν σε αρνητικό πρωταγωνιστή τον δήμαρχο της πόλης που οδηγήθηκε σε ένα, άνευ προηγουμένου, παραλήρημα εναντίον του Νίκου Παπαζιώγα.

Το βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” είναι αποκαλυπτικό:

Η ανακοίνωση του συνδυασμού και το βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα ο συνδυασμός “Πολίτες σε Δράση”:

Ο συνδυασμός μας, ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, καταδικάζει τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παπαζιώγας, από το δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16/9/2020

Εκφράσεις όπως «είσαι ένα σκουπίδι», «παλιόπαιδο», «κακός άνθρωπος» απειλές του τύπου «θα σε ισοπεδώσω» και ιδιαιτέρως αναφορές σε μέλη της οικογένειας δεικνύουν τη μηδενική αντοχή στην κριτική και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης και γεννούν εύλογα ερωτηματικά για το ήθος και τον χαρακτήρα του κ. Κουκοδήμου, ανεπίτρεπτες «αρετές» για το δήμαρχο μιας πόλης, πόσο δε μάλλον όταν αυτά εκστομίζονται σε συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου.

Λυπούμαστε πραγματικά για αυτές τις εικόνες που είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε στους δημότες της Κατερίνης και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Το βίντεο με τις επίμαχες εισηγήσεις:

logo podas

Πρόσφατα άρθρα