ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας Κουκοδήμου – Χατζηδάκη

Συνάντηση εργασίας Κουκοδήμου - Χατζηδάκη

Το νέο νομοσχέδιο για το χωροταξικό στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της αρμόδιας επιτροπής της ΚΕΔΕ Κώστα Κουκοδήμου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Κουκοδήμου, Δημάρχου Κατερίνης και του Αντιπροέδρου της Επιτροπής κ. Γεώργιου Μπρούλια, Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ε.Μπακογιάννη.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε  παρουσίαση των παρατηρήσεων – προτάσεων της ΚΕΔΕ επί του σχεδίου νόμου «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» κατ’ άρθρο, καθώς κατατέθηκαν αναλυτικά όλες οι προτάσεις των Δήμων και των ΠΕΔ της χώρας που συμμετείχαν στην δημόσια διαβούλευση της ΚΕΔΕ.

Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει διεξοδικά όλες τις προτάσεις και πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή θα ενημερώσει σχετικά για  τις τροποποιήσεις που θα γίνουν αποδεκτές.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα