ΠΟΛΙΤΙΚΗ MEDIA

Β. Λαγδάρης | Το έργο μας δε φάνηκε στον κόσμο

Την πρώτη του συνέντευξη, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, παραχώρησε ο πρώην δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία” Βαγγέλης Λαγδάρης.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καθημερινά” της ΔΙΟΝ τηλεόρασης και την Ελίνα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στον ένα χρόνο διοίκησης Μανώλα, στην έλλειψη συνεργασίας που υπάρχει με το νέο δήμαρχο αλλά και σε όλα όσα άφησε “προίκα” η δική του θητεία. “Το έργο μας δε φάνηκε στον κόσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι στη θητεία του έγινε μία μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσουν μελέτες και να εξασφαλιστούν ευρωπαϊκά κονδύλια για βασικές υποδομές του δημού που προχωρούν σήμερα. Αντίθετα η τωρινή διοίκηση, όπως ανέφερε ο κ. Λαγδάρης, στερείται οράματος.

“Εμείς παραλάβαμε ένα δήμο που ήταν στο κόκκινο για επιτήρηση. Μέσα από τις περικοπές των δαπανών φτάσαμε σε ένα σημείο να σώσουμε το δήμο και να τον παραδώσουμε σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ότι τον παραλάβαμε εμείς”, υποστήριξε ακόμη ο κ. Λαγδάρης.

“Για τον κ. Μανώλα ο δήμος ξεκινάει 1/9. Δεν υπάρχει προηγούμενο γι’ αυτό και δεν μπορεί να αντιληφθεί τι βήματα κάναμε εμείς” σημειώνει.

Δείτε τη συνέντευξη:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας