ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Παπαθανάση η Άννα Μάνη

Συνεχίζει τις συναντήσεις με υπουργούς της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η βουλευτής Πιερίας κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου. Με Δελτίο Τύπου μας ενημερώνει για την συνάντησή της, που πραγματοποιήθηκε σε “ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα”, με τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Νικόλαο Παπαθανάση.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Συνάντηση της Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαο Παπαθανάση

Σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών η συνάντηση της Βουλευτού Πιερίας Ν.Δ., Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Νικόλαο Παπαθανάση, στον οποίο έχει ανατεθεί το χαρτοφυλάκιο των δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων.

Η Βουλευτής αναφέρθηκε διεξοδικά στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Πιερία αλλά και στις σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές που εμφανίζει η περιοχή.

Ο Υπουργός άκουσε με ειλικρινές ενδιαφέρον τις προτάσεις της Βουλευτού και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε διαρκή συνεργασία τόσο για το σχεδιασμό περισσοτέρων έργων ΣΔΙΤ στην Πιερία όσο και συνολικά για την ανάπτυξη των επενδύσεων στην περιοχή.

Κοινός στόχος η συνολική αναβάθμιση της Πιερίας και η μετατροπή της σε πόλο έλξης επενδυτικού και αναπτυξιακού ενδιαφέροντος.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας